Društvo

Nastavljena imunizacija, vakcinu primio i predsednik Skupštine grada Požarevca

Foto: Grad Požarevac
Danas se u Medicini rada u Požarevcu protiv COVID 19, vakcinisao predsednik Skupštine grada Požarevca Predrag Mijatović, koji je ovom prilikom pozvao sve građane da se vakcinišu i daju svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa.

U Dom zdravlja Požarevac su stigle nove doze kineske vakcine, koje će biti raspoređene na tri punkta, jedan u Medicini rada u Požarevcu, Medicini rada u Кostolcu i za invalide u Domu zdravlja Požarevac.

Dom zdravlja je u Medicinirada angažovao i dodatne doktore i medicinske sestre tako da se tu vakcinišu na četiri mesta. Imunizacija se odvija bez zastoja i stvaranja velikih gužvi a iz Doma zdravlja napominju da niko nije vraćen sa vakcinacije iako nije bio prijavljen preko portala e-uprave.

Zaključno sa jučerašnjim danom vakcinisano je preko 3 200 građana protivkorona virusa.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Očekivano da će se “dobrovoljno” “vakcinisati” “predsednik” skupštine grada Požarevca!? Tako se podržava “vođa”,a sada je vreme da se svi zaposleni u opštini i javnim preduzećima odazovu pozivu “vođe” i njegovih poltrona i daju svoj doprinos u “borbi” protiv “virusa”! Dosta je bilo vađenja i fingiranja,em su dobili posao preko partijske pripadnosti ili kupili,pa je vreme da se zavrne rukav i da bar neki doprinos,nije dovoljno glasanje po naredbi i botovanje! Idemoooo! Organizovano,u red dva po dva!

%d bloggers like this: