Društvo

Nenad Mitić otišao iz Sportskog centra

Simboličnom predajom ključeva ustanove novopostavljenom vršiocu dužnosti direktora, Nenad Mitić napustio je Sportski centar na čijem čelu je bio u prethodnih 7 godina.
Nenad Mitić i Marija Trnavac foto: U.Urošević

Mitić je radio u Sportskom centru od osnivanja 1984.godine kada je u desetogodišnjem periodu  bio upravnik bazena, organizator i realizator programa. Nakon toga je bio učitelj i trener plivanja na Novom Zelandu do 2000.godine.  Od 2013. se vratio u ovu javnu ustanovu gde je bio direktor i u nekoliko navrata v.d. direktora.

Nakon odlaska u starosnu penziju, na rukovodećem mestu Mitića je kao novi v.d. zamenila Marija Trnavac koja je rekla da ima želju da sa medijima uspostavi dobru saradnju.

Mitić je istakao da jedan od problema Sportskog centra koji do danas nije rešen predstavlja manjak radnika, s obzirom da ova ustanova pored Hale sportova i otvorenog bazena, danas upravlja i gradskim fudbalskim stadionom, stadionom malih sportova, kao i balon halom nabavljenom kroz program prekogranične saradnje.

Prošlu godinu ustanova je završila sa 13 zaposlenih i v.d. direktorom.

Zanimljivo je da je za poslednjih 7 godina koliko je Mitić bio na čelu ustanove koja je u tom periodu dva puta menjala naziv, direktor bio u samo jednom mandatu, kao i da do danas nije sproveden konkurs za novog direktora.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Veliko sportsko i radno iskustvo nove direktorice,u sportu igrala školice a kao pravnica vodila evidenciju o besplatnoj opravci skupocenih automobila “viđenih” Požarevljana jer tata je rekao da će to kad-tad zatrebati. I isplatilo se, ćera postade direktor. E, pa narode tako se to danas radi.

%d bloggers like this:
Send this to a friend