Društvo Ekonomija

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ kreće od 15. novembra

Od početka septembra su imali priliku da ih sakupljaju, a uskoro će moći i da počnu da ih šalju. Vlada Srbije pokreće novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Zvanično će početi 15. novembra, ali će koverte, bez plaćenih markica, moći uskoro da se šalju. Čeka se svakog dana da nadležni proglase početak slanja.

Ovog puta nagradna igra će biti organizovana u dva kola. Prvo kreće polovinom novembra, a srećni dobitnici biće izvučeni do kraja godine. Drugi krug biće organizovan početkom 2021. godine.

Učesnici moraju da prikupe najmanje deset fiskalnih računa izdatih od 1. septembra i to za najmanje 100 dinara. Koverte će moći beplstano da šalju, kada stignu u „Pošte Srbije“. Važno je da znaju da maloletnima nije dozvoljeno učešće u nagradnoj igri. Tako da će bez poklona ostati ukoliko su računi poslati u ime dece i unuka.

Mamac potrošačima da insistiraju na fiskalnom računimavje nagradni fond. Ovog puta u njemu je 60 automobila tipa „fijat 500L“ i 12 stanova. Deset nekretnina je u beogradskom naselju koje gradi Direkcija za imovinu – Zemunske kapije, a dva su u Beogradu na vodi.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend