Društvo

Koji trotoar će se raditi u Radnoj mali?

Gradska uprava završila je Javnu nabavku za rehabilitaciju trotoara u Mesnoj zajednici „Radna mala“. Radiće se leva strana trotoara u Kosmajskoj ulici.
Foto: Boom93/MMV
Gradska uprava dodelila je ugovor za rehabilitaciju trotoara u Mesnoj zajednici „Radna mala“.

Kako se navodi u nabavci radiće se rekonstrukcija leve strane trotoara u Kosmajskoj ulici. Ova ulica se prostire od ulice Bratstvo i jedinstvo do glavne kapije Starog groblja.

Ugovor je dodeljen ponuđačima W-Kargoles doo iz Leskovca, SR Trans kop iz Požarevca i Uslužnoj radnji za iskope zemlje i rušenje objekata Libra iz Salakovca.

Njihova ponuda od 2 525 763 dinara bez PDV-a je prihavćena kao najniža, pa je njima dodeljen posao rekonstrukcije. Procenjena vrednost javne nabavke bila je 2 590 822 dinara bez PDV-a.

Rok za izvođenje radova je 23 radna dana, dok je garantni rok za izvedene radove 2 godine.

Podsetimo ovim ponuđačima dodeljen je ugovor i za rehabilitaciju javnog parkirališta „pijaca Krug“

Ovi radovi su deo veće javne nabavke koja je raspiala Gradska uprava. U toj nabavci su uključeni radovi na rehabilitaciji parkirališta “Krug”, radovi na uredenju parking prostora za koso parkiranje uz kolovoz uz ogradu Opšte bolnice, kao i radove na asfaltiranju kolovoza u delu ulice Bore Stankovića i Sestroljinskoj u Mesnoj zajednici Čačalica.

Procenjena vrednost cele javne nabavke iznosi 20 459 466 dinara.

Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend