Društvo

Novo vozilo za Centar za socijalni rad

Grad Požarevac donirao je Centru za socijalni rad u Požarevcu vozilo koje je namenjeno poboljšanju usluga koje ova ustanova pruža svojim korisnicima. Vrednost ove donacije, kako je rekao zamenik gradonačelnika Saša Pavlović je 1,5 milion dinara.
Boom93/N. Stojićević

On je istakao da se grad uvek trudio da poboljša kvalitet usluga ove ustanove, ali i uslove u kojima rade zaposleni.

Podsetio je da je grad i u prethodnom periodu imao donacije koje su bile namenjene Vatrogasnoj jedinici, nekoliko godina unazad donirana su vozila požarevačkoj Hitnoj pomoći, saobraćajnoj policiji, kao vozilo koje je donirano Crvenom krstu za potrebe narodne kuhinje.

Boom93/N. Stojićević

Tatjana Rajić direktorka Centra za socijalni rad u Požarevcu, je rekla da ova ustanova smešta korisnike na teritoriji cele Srbije i da rad zaposlenih u ovoj ustanovi uglavnom podrazumeva terenski rad, tako da je ova donacija veoma važna.

„Posebno je važno što grad podržava naše korisnike kroz jednokratne pomoći i kroz sva materijalna davanja koja se u najvećoj meri odvijaju preko Centra za socijalni rad“, zaključila je Rajić.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend