Društvo

Česme u centru ponovo rade, građani odmah potražili osveženje

česme rade
Foto. T.Spasojević /česme u gradu ponovo rade
Česme u centru grada, u pešačkoj zoni su od juče ponovo u funkciji. Nakon 13 dana od pisanja Boom93, slavine su nameštene, stavljena je i nalepnica za upustvom za korišćenje. Građani mogu konačno da se osveže besplatno vodom  tokom vrelih tropskih dana koji su  pred nama.

Nakon objave fotografija koje nam je poslao naš sugrađanin sa zatvorenim česmama u centru grada Boom93 je potražio i odgovor od  direktora JKP Vodovod i kanalizacija, Aleksandra Dimitrijevića.

česme bez slavine
Foto/ T.S.slavine česme

Dimitrijević je u izjavi za Boom 93 objasnio da su česme  sa slavinom i kompletnim mehanizmom ukradene i da će u najskorije vreme biti popravljene i vraćene. On je tada rekao da su samo cevi ostale i da se te slavine rade po narudžbini te da će u narednim danima JKP Vodovod uraditi nabavku i iste zameniti novim mehanizmom. Vest o tome možete pročitati OVDE

 

česma pešačka zona

Foto/T.Spasojević česme u centru popravljene

Po njegovim rečima ovo preduzeće je nadležno i za održavanje javnih česmi u gradu ali zbog smanjenog broja radnika nažalost ne stižu na sve intervencije da reaguju blagovremeno.

česme u centru rade
Foto/ T.Spasojević česme nameštene

Od  objave u medijima je prošlo 13 dana a česme od juče ponovo rade. Sugrađani kažu da je to konačno spas u ovim vrelim danima jer nemaju svi mogućnosti da sede u gradskim baštama i osveže se hladnim pićima.

Avatar

Tatijana Spasojević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend