Društvo

Onlajn nastava za niže razrede u „Kralju“

Učenici nižih razreda u osnovnoj školi „Kralj Aleksandar Prvi“ od danas su na onlajn nastavi, saznaje nezvanično Boom 93.
ilustracija/pixabay

Ovu informaciju su nam potvrdili pojedini roditelji koji su informaciju o promeni organizacije rada dobili tokom vikenda.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan broj zaposlenih je u izolaciji zbog koronavirusa. Učenici starijih razreda nastavili su sa pohađanjem škole, a normalno radi i dnevni boravak.

Očekuje se da tokom dana bude jasnije kako će se raditi u narednom periodu, a očekuje se i potvrda informacija iz zdravstvenih ustanova u Požarevcu.

Nema informacija da među učenicima ima zaraženih.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend