Društvo Ekonomija

PKS ponovo aktivirala kovid-19 info servis za privredu

Privredna komora Srbije , ponovo je aktivirala specijalizovani  COVID - 19 info servis putem kojeg privrednici mogu 9da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama
ilustracija/pixabay

Privredna komora Srbije (PKS), povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa, ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

Stručne službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou.

Komora će na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili  obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja. Privrednici se PKS mogu obratiti mejlom na covid19@pks.rs. Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend