Društvo

Počeo sa radom portal Lokalni Pazar

Tim Regionalne agencije „Braničevo-Podunavlje“, marketinške agencije „Posh“, NVO „Pro.tok21“ i saradnika iz Gradova i Opština regiona „Braničevo-Podunavlje“, proteklih je dana intezivno radio na izradi promotivnog-videa Lokalni Pazar - Sve se vraća što se plaća i pripremi promotivne kampanje, animiranju lokalnih proizvođača hrane i pića i prikupljanju podataka o njihovim ponudama, komunikaciji sa potencijalnim partnerima i medijima.
ilustracija/pixabay
Jedan od ključnih rezultata dosadašnjeg rada jeste Internet portal www.lokalnipazar.rs koji je od danas u funkciji i na kojem predstavljaju ponudu prvih 100 proizvođača i preko 400 proizvoda iz našeg kraja.
Portal je izuzetno jednostavan za korišćenje putem računara ili mobilnog telefona.
Kupcima je omogućeno lako pretraživanje konkretnog željenog proizvoda ili proizvođača, kao i ukupne ponude u najbližem okruženju, a uz rezultate će takođe dobiti i kontakt podatke proizvođača kako bi mogli da dogovore kupovinu i preuzimanje željenih proizvoda.
Putem besplatnog oglašavanja na Portalu i promocije, proizvođači imaju mogućnost da predstave svoje proizvode sugrađanima. Prijava na Portal je jednostavna i traje svega par minuta: popunjavanjem Prijavnice dostupne i na Portalu ili telefonskim pozivom osobi koja je
u lokalnoj samoupravi zadužena za poljoprivredu i na raspolaganju je za pomoć.
Zato pozivaju sve zainteresovane da se informišu o novostima na Lokalnom pazaru na društvenim mrežama Facebook i Instagram
i iz udobnosti svog doma poruče domaće, sveže i zdrave namirnice za svoju trpezu, cveće i rasad i druge kvalitetne proizvode kod komšija na Lokalnom pazaru.
IZVOR: Grad Požarevac

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend