Društvo

Počinje sistemska deratizacija

Grad Požarevac obaveštava građane da će se u periodu od 21. oktobra do 4. novembra sprovesti sistemska deratizacija na teritoriji grada.  Deratizaciju će sprovesti Zavod za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „Visan“ iz Beograda.
ilustracija/pixabay

Sistematskom deratizacijom biće obuhvaćeno sledeće: gradska domaćinstva stambeni objekti i individualni, kanal reke Mlave, seoska domaćinstva, centralna deponija, seoska deponija, divlje deponije, šahtovi fekalnih kanalizacija, gradska i seoska groblja.

Iz gradske uprave napominju da je sprovođenje sistematske deratizacije besplatno.

U cilju uspešnosti akcije sistematske deratizacije  neophodno je da i sva pravna lica sprovedu akciju deratizacije u navedenom periodu.

Mole se građani da omoguće nesmetan rad ekipama Zavoda za DDD „Visan“  i pruže neophodno razumevanje i saradnju.

U slučaju nastanka bilo kakvih problema u toku sprovođenja akcije sve neophodne informacije mogu se dobiti na sledećem telefonu: 064/8187047 (Mirjana Stefanović).

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Samo da ne bude kao do sada – deratizacija se uradi u centru grada, a malo dalje – samo se izlepe plakate > a sredstva ( otrov ) ode u privatne poljoprivredne apoteke i vet. ambulante ! Nadležni da povedu računa o tome > ako ih već plaćaju za tu uslugu !

%d bloggers like this:
Send this to a friend