Društvo

Pojačana kontrola primene mera u vrtićima i boravcima

Ministar prosvete Mladen Šarčević kaže da će otvaranjem vrtića i produženog boravka u školama biti pooštrena kontrola mera koje moraju da se sprovode u cilju prevencije širenja virusa korona.
Boom93/N.Stojićević

On je rekao da je definisano taksativno 36 mera kojih moraju da se pridržavaju zaposleni, roditelji, deca i da će od 11. maja to kontrolisati prosvetna inspekcija, ali i savetnici iz školskih uprava.

„Mere koje moraju da se poštuju nećemo proslediti samo mejlom, već će se kontrolisati na terenu. Odgovornost je rukovodioca ustanove. Imamo 36 pravila koja moraju da se poštuju“, rekao je Šarčević za TV Pink

IZVOR: RTV, Tanjug

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • jedina javna ustanova koja se usprotivila režimu i struci.Njihova reč je baš jaka,poslušajte vaspitače i ne srljajte.Respect za hrabrost

%d bloggers like this:
Send this to a friend