Društvo Naše pare

Poništena javna nabavka za usluge prevoza na teritoriji grada Požarevca

Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u potpunosti  je prihvatila zahtev za zaštitu prava ponuđača kompanije Arriva i u celini poništila otvoreni postupak javne nabavke usluga – poveravanje komunalne delatnosti gradskog i prigradskog prevoza za teritoriju grada Požarevca, saopšteno je iz  kompanije Arriva Litas.
Boom93/U.Urošević

Kako se navodi u saopštenju ova kompanija je otkazala je blokadu saobraćaja u Beogradu, koja je bila najavljena za 8. Oktobar.

„Zahvaljujemo se ovom prilikom Predsedniku Saveza Samostalnih Sindikata Srbije, Kabinetu Predsednika Republike,kao i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na odzivu kao i medijima i sugrađanima na iskrenoj podršci“,  istakao je Dušan Krstić,  direktor saobraćaja u ovoj kompaniji.

Podsetimo, kompanija Arriva Litas najavila je blokadu saobraćaja u Beogradu za 8. oktobar, a prethodno je u ponedeljak 28. septembra  je u Požarevcu ova kompanija obustavila celokupan gradsko-prigradski saobraćaj u Požarevcu, obustavila rad autobuske stanice i svojim autobusima blokirala autobuska stajališta, nezakonitosti u postupku javne nabavke za izbor privatnog partnera za usluge prevoza na teritoriji grada Požarevca.

Tekst je nastao u okviru projekta “Transparetno i javno – Gde idu naše pare ” koji podržava Gradsko veće Grada Požarevca. Projekat je realizovao autorski tim Boom93. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.  

 

Avatar

Neda Stojićević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend