Društvo

Prijavite se za Kamp mladih

U periodu od 19. do 23. avgusta na Zlatiboru biće  organizovan seminar pod nazivom kamp Mladih lidera na koji mogu da se prijave mladi koji žele da se angažuju u rešavanju problema u svojoj zajednici kroz organizaciju projekata.

Kamp Mladih Lidera je skup seminara koji će trajati četiri dana i za cilj ima da osposobi mlade da napreduju kao individue i naprave promenu u svojoj zajednici kroz organizaciju projekata.

Puno mladih ima potencijal i želju ali su retki oni koji imaju mogućnosti i znanje potrebno da reše problem u svojim zajednicama. Cilj ovog seminara je da se učesnici Kampa ujedno razviju u profesionalnom i ličnom smislu.

Kamp će biti održan na Zlatiboru od 19-23. avgusta u hotelu Palisad, gde su smeštaj i prevoz učesnika u potpunosti pokriveni.

Kamp je podeljen u tri segmenta koji bi učesnicima dali dobru potporu za dalje učenje i razvoj, i na kraju šansu u vidu mini-stipendije da primene svo znanje i organizuju projekat u svojim gradovima.

Predavači će sprovesti učesnike od debatne, argumentativne komunikacije, sve do profesionalne i retoričke komunikacije. Pisanje CV-a, poslovni poziv ili intervju više neće predstavljati problem.

Takođe, tokom seminara o ličnom razvoju, poznatijem kao self-development učesnike će sprovesti kroz efektivno postavljanje ciljeva, planiranje, bitnost samoprocene i samosvesti kao i kako upravljati stresom (poznatije kao stress-management).

I na kraju, učesnici će steći sve veštine koje su im ključne u postajanju pokretača promene. Ovo uključuje organizaciju projekta od samog početka, dakle pisanje predloga projekta, pisanje budžeta, i načine za identifikaciju problema i njihovo efektivno rešavanje. Učesnicima će biti predstavljeni neki od uspešnih projekata koji su organizovani u Srbiji kao i neke od uspešnih mladih ljudi, primarno srednjoškolaca.

Ovaj projekat je finansiran od strane ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 5. avgusta, preko instagram profila @kamp.mladih.lidera ili na linku.

 

 

Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend