Društvo Sport

Prijem za učenike škola koji su osvojili nagrade na republičkim sportskim takmičenjima

Foto: Boom93/MMV
U Svečanim salonima gradskog zdanja upriličen je prijem za učenike Osnovne škole Desanka Maksimović koji su osvojili prvo mesto na republičkom takmičenju iz odbojke  kao I za učenike Osnovne škole Jovan Cvijić iz Kostolca koji su osvojili medalje u gimnastici I malom fudbalu.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca rekao je da pomoć sportskim klubovima I udruženjima koje grad pružao uz uslov da se što veća energija usmeri ka mlađim kategorijama. On je naglasio da ulaganje u školski sport se u ovim danima pokazalo da daje prve rezultate.

“U godinama pred nama želimo da još više unapredimo kako školske sportske terene I objekte, tako I one koje su prvenstvno namenjeni seniorskim ekipama. Pored izuzetnih rezultata svojim fer plej odnosom prema igri I protivniku pokazali ste da ste pravi ambasadori grada” istakao je Pavlović.

Foto: Boom93/Osvajači republičkog takmičenja u odbojci, učenici OŠ Desanka Maksimović

Zlatan Radovanović, direktor Osnovne škole “Desanka Maksimović” iz Požarevca čestitao je nastavnicima I učenicima za ogromni uspeh što su ostvarili na državnim takmčenjima I naglasio da se  ovih dana dokazuje da sprovodi program da se sport vrati u škole.

“Osnovna škola Desanka Maksimović upravo to pokazuje na najbolji mogući način jer smo školu širom otvorili za decu koja žele da se bave sportom. Ovo ništa ne bi mogli da uradimo bez nastavnika koji su profesionalci u svom poslu I koji vrlo odgovorno rade” rekao je Radovanović.

Foto: Boom93/MMV

Na prijemu se zahvalila Sunčica Marković, direktor osnovne škole Jovan Cvijić iz Kostolca.

Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • sve je to lepo deco a dali ste dobili odgovor od gradonačelnika kada kreće sa krpljenjem onih rupa od radova,evo prođe još malo pa godinu dana korona prođe a rupe ostadoše,roditelji i deca noge polomiše,celu zimu bare i blato pred đački ulaz,sad prašina i kamenje koje pršti na sve strane.Medalja ima dva lica hvalite se tuđmi, znojem g dine Saša a drugu stranu medalje krijete,obiđite prilaz gde vam ti šampioni ulaze u školu,oko 350 metara iskopa ceri evo još malo pa godina,prošetajte malo pa recite jel to u redu

%d bloggers like this:
Send this to a friend