Društvo Muzika

Produžen konkurs za prijavu bendova na 39. Majsku gitarijadu

Organizatori 39. Majske gitarijade produžili su konkurs za prijavu bendova za takmičarski deo.

Konkurs je produžen do 20. aprila. Podsetimo da će se zbog pandemije Koronavirusa ovogodišnja gitarijada održati u online formatu.  Izabraće se tri autorska benda koja će dobiti novčane nagrade i biti snimljena u Centru za kulturu.

Za pobednika Majske gitarijade, održane poslednji put 2. maja 2019. u Požarevcu, proglašen je bend Znoj iz Pančeva. Drugo mesto osvojio je Jamsexshn iz Požarevca, a treće bend Hazel iz Niša. Majska gitarijada je, posle Zaječarske, jedna od najstarijih u Srbiji i traje već skoro 40 godina. Održava se u dnevnoj varijanti, u dva dela, takmičarskom i revijalnom.

Prijavu na 39. Majsku gitarijadu možete pronaći OVDE. Popunjenu prijavu poslati na majskagitarijada@gmail.com.

Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Odlične informacije,bravo Markoni!
    Još kada bi se “stručnjaci” na lokalu uzeli u pamet,pa napokon da srede “moravsku lagunu”,da ponovo izgleda kao pre 30 godina,kada je postojao kamp,kada su bili instalirani tuševi,kada je bilo nekoliko terena za sportove (mali fudbal,košarka i odbojka),kad je radila kafana,kada je postojalo veliko dečije igralište,kada je bila staza za šetnju,kada je postojao parking,kada su bila uređena mesta za pecanje,kada je Požarevac bio grad,a ne kao danas crna rupa!
    Potrebno je ponovo napraviti kamp,ali po svetskim merilima,urediti obalu,napraviti terene za sport,staze….,biciklističku stazu od Ljubičasta do lagune!
    Para u budžetu ima,ali nema volje,znanja i vizije! Lakše je “vlastodržcima” da mažnjavaju kintu iz budžeta,nego da nešto stvore i naprave! Kleptokratija vlada!

%d bloggers like this:
Send this to a friend