Društvo Naše pare

Raspisan konkurs za sprovođenje javnih radova za nezaposlena lica

Grad Požarevac u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisali su javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova za nezaposlena lica. Na javnim radovima biće angazovano najmanje pet lica i to prevnstveno iz grupe teže zapošljivih lica, a oni će biti angažovani na period od najviše četiri meseca.
ilustracija/pixabay

Lica će biti angažovana na osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima, a za svoj rad primiće platu od 28.000 dinara mesečno.

Radovi će se izvoditi u tri oblasti, održavanje i zaštita životne sredine i prirode, socijalne i humanitarne delatnosti i održavanje i obnavljanje javne infrastrukture.

Program javnih radova namenjen je radnom angažovanju  prvenstveno teže zapošljivih nezaposlenih lica i nezaposlenih u stanju socijalne potrebe , koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Požarevac i imaju  prebivalište na području Grada Požarevca, radi očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih, kao i radi ostvarivanja određenog društvenog interesa.

Pravo učešća na Javnom konkursu za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica imaju organi jedinica lokalne samouprave, javne ustanove i javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici i zadruge.

Dodatne informacije kao i način prijave možete pogedati OVDE.

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend