Društvo

RHMZ opet izdao upozorenje, sledeće nedelje do 39 stepeni

Foto: Pixabay/Ilustracije
Prema prognozi za narednu sedmicu, vreme u Srbiji biće veoma toplo sa temperaturom koja će pojedinih dana dostizati 39 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi za narednu sedmicu, vreme u Srbiji biće veoma toplo sa temperaturom koja će pojedinih dana dostizati 39 stepeni Celzijusa.

U naredna tri dana u delovima Srbije živa u termometru pokazivaće 37, odnosno 38 stepeni. Očekuje se lokalni razvoj oblačnosti uz kratoktrajne pljuskove.

Veoma toplo vreme uz maksimalnih 39 stepeni zadržaće se do kraja sedmice, da bi usledilo osveženje sa češćim pljuskovima praćenih grmljavinom.

Prema prognozi sajta Weather2Umbrella u Požarevcu se tokom naredne nedelje očekuje veoma toplo, dok će temperatura narednih dana prelaziti 39 podeljak.

Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ajde,krajem jula temperature preko 39 stepeni,čudo?!?

    RHMZ se nije baš najbolje pokazao u davanju prognoza, očigledno da ne znaju svoj posao!?!

    Ponovo skrećem pažnju čitaocima portala,ali i “stručnjacima” da pročitaju informacije sa sajta za Heliocentričnu prognozu,kao i podatke sa sajta ESSA, belgijske kraljevske opservatorije za uticaj Solarnog vetra na Zemlju,tada će valjda shvatiti o čemu pišem! Mada dovoljno je da se pročita knjiga M.Milankovića “Kroz vasionu i vekove”!

    Što bi rekla SNS “intelektualna elita”, “ko će da čita,ima mnogo strana,ali i slova!”.

%d bloggers like this:
Send this to a friend