Društvo

Ružić: Odziv prosvetnih radnika dobar, danas njih 8.000 primilo vakcinu

Foto: Boom93/MMV
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić ocenio je da je odziv prosvetnih radnika za imunizaciju dobar i da je tokom današnjeg dana njih 8.000 primilo vakcinu.

Kako je saopštilo Ministarstvo, Ružić istakao da je država obezbedila vakcine dok u mnogim državama imunizacija još nije ni počela, kao i da i dalje ulaže napore da obezbedi dodatne količine.

„Sačinjen je plan vakcinacije i prosvetni radnici su među prioritetima, što nije slučaj u mnogim zemljama. Svima nama cilj bi trebalo da bude da se vratimo normalnom životu i radu, a to možemo samo vakcinisanjem“, rekao je Ružić.

On je pohvalio organizaciju na Sajmu i ostalim punktovima za vakcinaciju i još jednom zahvalio zdravstvenim radnicima, zaposlenima u Kancelariji za informacione tehnologije i eUpravi, volonterima medicinskih škola i svim drugim uključenima u taj ozbiljan posao.

Ružić je pozvao prosvetne radnike i ostale građane koji se još nisu prijavili da to učine i podsetio da su vakcine bezbedne i da su prošle sve kontrole relevantnih institucija.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend