Društvo

SafeJournalists: Smiriti situaciju u društvu

Tražimo od srpske policije i tužilaštva da što pre procesuiraju osobu koja stoji iza pretnje i molimo predstavnike vlasti da učine sve što je u njihovoj moći da smire ovakvu atmosferu u društvu, navodi se u saopštenju.

O ovom slučaju ćemo obavestiti sve relevantne domaće i međunarodne aktere, jer svaki napad na novinare je napad na javni interes, demokratiju i prava svih građana, dodaje Mreža SafeJournalists.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend