Društvo Ekonomija

Sutra drugo izvlačenje nagrada u igri Uzmi račun i pobedi

Drugo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano sutra u 17.55 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Gradjani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, navodi se u današnjem saopštenju.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila “fijat 500L” i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Do sada je u nagradnoj igri “Izmi račun i pobedi 2020” stiglo 3.750.000 koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Vlada Srbije je podsetila da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Gradjani treba da koverte spakuju i adresiraju kod kuće i ubace u najbliže poštansko sanduče, a slanje koverata je besplatno.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni gradjani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poledjini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2020”.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend