Društvo

Sve inspekcijske službe u gradu na terenu

Boom93/Arhivska fotografija
Sve inspekcijske službe grada su trenutno na terenu i proveravaju poštovanje mera koje su naredbom Vlade Srbije stupile na snagu od jutros i trajaće do ponedeljka, potvrdila je za Boom 93, Žaklina Jovović, rukovodilac odeljenja za inspekcijske poslove.

Kako nam je pojasnila na terenu su kako komunalna i sanitarna inspekcija grada Požarevca, tako i republička inspekcija koje proveravaju da li se svi pridržavaju mera.

“Trenutno su ekipe na terenu i proveravaju gotovo sve. I one kojima je zabranjeno da rade, ali i one koji prema naredbi Vlade mogu da rade. Kod njih se proverava da li se pridržavaju svih mera”, navela je Jovović.

Kladionice nikako ne smeju da rade, čak ni da primaju depozit

Od građana smo dobili pitanje da li postoji mogućnost da rade kladionice, odnosno da li može da se uplaćuje depozit u istima.

Jovović naglašava da kladionice nikako ne smeju da rade, jer one spadaju u one delatnosti kojima je na osnovu naredbe Vlade zabranjen rad do ponedeljka.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend