Društvo

U Požarevcu 15 novih potvrđenih slučajeva koronavirusa

Kako se navodi u izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac na teritoriji braničevskog okruga u poslednjih 24 sata koronavirus potvrđen je kod 26 osoba.
ilustracija/pixabay

Najviše slučajeva nalazi se u Požarevcu, 15, dok su tri slučaja koronavirusa potvrđena u Velikom Gradištu. Po dva pozitivna nalaza na Covid 19 potvrđena su kod osoba iz Golupca, Malog Crnića i Petrovca na Mlavi. Po jedan slučaj zaraze potvrđen je kod lice iz Kučeva i Žabara. Na teritoriji opštine Žagubica u poslednjih 24 sata nije detektovan nijedan slučaj koronavirusa.

U podunavskom okrugu  4 slučaja detekovana su u Smedrevu, dok je u Smederevskoj Palanci pozitivan nalaz na koronavirus potvrđen je kod 6 osoba. U Velikoj Plani nije bilo novih slučaja koronavirusa.

Od početka epidemije COVID-19 u Požarevcu je broj potvrđenih slučajeva zaključno sa današnjim danom 431, u Velikom Gradištu 56 u Petrovcu na Mlavi ukupno 218, u Kučevu 46, u Opštini  Žagubica 26, u Opštini Žabari 20, u Golubcu 18 registrovanih i Opštini Malo Crniće 17 slučajeva zaraze virusom Covid-19.

U podunavskom okrugu u Smederevu ukupno do sada 703, u Velikoj Plani 206, u Smederevskoj Palanci 388 potvrđena slučaja zaraze virusom Covid-19.

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend