Društvo Zdravlje

U Požarevcu ponovo porast broja pozitivnih na Kovid-19

Po današnjem izveštaju iz Regionalog zavoda za javno zdravlje u braničevskom okrugu  registrovano je ukupno 37 novih slučajeva zaraženih Covidom-19 a u podunavskom 21 novi slučaj zaraze. U Požarevcu je broj novoregistrovanih slučajeva 24.
ZZJZ Požarevac

Po današnjem izveštaju iz Regionalog zavoda za javno zdravlje u braničevskom okrugu okupno ima 37 novih slučajeva zaraženih Covidom-19 a u podunavskom 21 novi slučaj zaraze. U Požarevcu je broj novoregistrovanih slučajeva 24.

U braničevskom okrugu  pozitivnih na virus Covid-19 ima skoro u svim opštinama sem u Golupcu gde po poslednjim podacima nema novih slučajeva.

Nakon Požarevca gde je potvrđeno 24 nova slučaja, novi slučajevi zaraze potvrđeni su  u Petrovcu na Mlavi 4, u Kučevu 2 nova slučaja, u Velikom Gradištu 2, u Žabarima 2, u Žagubici 1 novi slučaj, u Malom Crniću 2 nova slučaja pozitivna na Covid-19.

U Požarevcu je  broj potvrđenih slučajeva zaključno sa današnjim danom 455 u Velikom Gradištu 58 u Petrovcu na Mlavi  ukupno 222, u  Kučevu 48, u Opštini  Žagubica 27, u Opštini Žabari 22, u Golubcu 18 registrovanih i u Opštini Malo Crniće  od početka epidemije ukupno je registrovano 19  slučajeva  pozitivnih na Covid-19.

U podunavskom okrugu u Smederevu ukupno od početka 707, u Velikoj Plani 216, U Smederevskoj Palanci 395 potvrđena slučajeva zaraze virusom Covid-19.

Avatar

Tatijana Spasojević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend