Društvo

Večeras počinje drugi „Stand up” fest

U petak 4. septembra u 20 sati počinje ''LOKAL STAND UP FEST„ u organizaciji Centra za učenje stranih jezika LINK UP. Ulaz će biti besplatan za prve tri večeri.

Prvi nastupaju,  u petak 4. septembra standuperi Ivan Nikolić i Nebojša Potkrajac koji će vas nasmejati do suza.

Ivan Nikolić je rođen u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš ali dosta kasnije i sa manje keša i dana u zatvoru od njega, Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Kažu da ima inteligentan humor, ali on ne zna šta to znači, pa je očigledno taj humor inteligentniji od njega, što je, priznaćete, tužno. Tako da, ako volite inteligentan i crni humor uz povremenu tiradu o ženama i vezama, Ivan je pravi čovek za vas.

Ivan Nikolić/Promo

Nebojša Potkrajac –  kaže da mu nije potrebna žvaka da bi osetio snagu mentola u sebi. Kad ga pitaju koji broj cipela nosi on kaže dve. Ima 13 godina mlađu sestru, jer je posle njega roditeljima trebalo 13 godina da skupe hrabrosti za drugo dete. On je od one generacije koja je u školi dobijala ocene, a ne cveće i insekte… Visok je skoro dva metra i da bine imaju trem imao bi velikih problema sa tremom. Oseća se kao haker kad ukucava svoju lozinku na Facebook. Kad je prvi put od devojke tražio da ga kontaktira preko Face-a, ona mu je zalepila šamar. Ne slaže se sa tim da su Faberžeova jaja najvrednija na svetu jer su mu preča njegova jaja.

Nebojša Potkrajac/Promo

Tokom četiri festivalske večeri, nastupiće 7 izvođača, a još uvek je moguće i jedno iznenađenje. Festival se otvara u petak i traje do ponedeljka.

PROGRAM koji sledi:

Subota (5.9.) – Nikola Radojlović i Radomir Nestorović

Nedelja (6.9.) – Jelena Radanović i Mišo Babić

Ponedeljak (7.9.) – Srđan Dinčić, One man show “Treće stanje”  ulaz: 500 dinara

Predstave se igraju od 20 sati  u Radio Caffe-u Boom93, a za sve dodatne informacije i rezervacije 0600939311.

#budimoodgovorni, Nosite maske!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend