Društvo

Veliko Gradište bira najboljeg studenta

Marko Veljković/Boom93
Opština Veliko Gradište raspisala je javni poziv za nagradu najboljeg studenta sa teritorije ove opštine u tekućoj godini.

Student može dobiti nagradu, ukoliko nije gubio godinu tokom studiranja i sa ostvarenom prosečnom ocenom tokom studija iznad 9.00.

Javni poziv traje od 2. juna 2021. godine do 16. juna 2021. godine. Кandidati se na javni poziv prijavljuju sami.

Uz prijavu se prilaže po jedan primerak sledećih dokumenata:

1) potvrda o upisanoj godini studija;

2) potvrda o ostvarenoj prosečnoj oceni u toku studiranja;

2) prijava prebivališta;

4)  kopija tekućeg računa.

Nagrade su novčane i dodeljuju se na posebnoj svečanosti.

Visinu sredstava za prvu i drugu nagradu utvrdiće Predsednik opštine Veliko Gradište u skladu sa Odlukom o budžetu za 2021. godinu.

Prava utvrđena ovom odlukom  ostvaruju se po propisima o opštem upravnom postupku, ako ovom odlukom  nije drugačije određeno.

Podaci koji su potrebni za odlučivanje o javnom pozivu biće prikupljeni po službenoj dužnosti ukoliko se nalaze u dostupnim službenim evidencijama državnih organa, organa jedinica lokalne samouprave i imalaca javnih ovlašćenja, u skladu sa zakonom koji uređuje opšti upravni postupak a koji se odnose na: JMBG, ime i prezime, državljanstvo iz matičnih knjiga, podatke o prebivalištu iz registra prebivališta, podatke o prihodima i imovini iz službenih evidencija poreske uprave, podatke o prijavi na osiguranje i plaćenim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje iz Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, podatke o posedovanju nepokretnosti iz katastra nepokretnosti i drugih javno dostupnih evidencija.

Odeljenje za društvene delatnosti i zajedničke poslove vršiće administrativne poslove vezane za izbor najboljeg studenta.

Bliža obaveštenja o javnom pozivu  mogu se dobiti od Suzane Đorđević: telefon 0628074823, suzana.djordjevic@velikogradiste.rs

Više informacija možete pročitati OVDE.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend