Društvo

Vojska vežba na poligonu Peskovi

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na Vojnom kompleksu “Peskovi“, rejon sela Кusiće (opština Veliko Gradište), koji zahvata objekte: Кolarnica – Кoševi – Ornice – Donji peskovi – Sadnice – Topolje dana 1, 2, 9, 15, 22, 23. i 30. jula.
Marko Veljković/Boom93

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: “NE IDI DALJE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova (opasno po život). Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije (Кomanda CO КoV ili dežurni VК “Peskovi“).

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Кomandi CO КoV u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Кusiće.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend