Društvo

Vučić naredio angažovanje vojske u Šidu zbog migranata

Predsednik i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić naredio je hitnu upotrebu Vojske Srbije radi zaštite bezbednosti građana Šida od migranata.
youtube/printscreen

Očekuje se da pripadnici vojske uskoro stignu u Šid.

Vučić je naredio jutros angažovanje vojske, radi zaštite bezbednosti i imovine lokalnog stanovništva od migranata.

Predsednik je, govoreći za TV Prva, rekao da je postupio u skladu sa procenama naših bezbednosnih organa i u skladu sa zahtevima i inicijativama građana u Šidu.

„Vojna policija, koja spada u posebne specijalne jedinice, zauzeće sva tri punkta – Adaševci, Principovac, Šid i preuzeti potrebnu kontrolu“, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, u Šidu se ne dešavaju „najstrašnija krivična dela“, ali dolazi do sitnih krađa, upada na posede. Naši ljudi se tamo, kaže, ne osećaju bezbedno.

„Oni upadaju po kućama, njivama, štalama, jer nemaju novca, to moramo da sprečimo i da garantujemo mir i bezbednost našim građanima“, naveo je predsednik Srbije.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Koji performans. Svaka čast. I Gebels bi mu pozavideo. Spasio nas je od korone, sad nas spasava od migranata, a do 21.06. nije isključeno da nas spasi i od udara meteora u planetu zemlju, ili tako nešto slično. Ako mi neverujete, živi bili pa videli.

%d bloggers like this:
Send this to a friend