Društvo

Vučić: Policijski čas i dalje od petka do ponedeljka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovarajući na pitanja novinara rekao da će najverovatnije i ovog vikenda policijski čas biti od petka u 18 časova, do ponedeljka u 5 časova.
Youtube/printscreen

Iako je u Srbiji došlo do ublažavanja pojedinih mera, ni ovog vikenda neće moći da se izlazi napolje.

Predsednik Aleksandar Vučić je nakon otvaranja bolnice na Karaburmi rekao da su stručnjaci rekli da ne sme da bude popuštanja bar još dve needlje.

Zabrana kretanja se naročito odnosi na vikende, kada sunajveće gužve.

„Danas imamo bolji rezultati zbog dobrih veikenda, poslednje dve nedelje. Izvesno je da nećemo menjati odluku, zabrana kretanja će najverovatnije biti od petka u 18 do ponedeljka u 5“, rekao je Vučić.

Odgovarajući na pitanje o kritikama na račun pokrajinskog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića, Vučić je rekao: Pokažite mi region sa dva miliona stanovnika koji je krizu tako izgurao.

IZVOR: RTS

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ovaj lik me sve više podseća na Čerčila, koji je svom narodu obećao krv, znoj i suze. Ali je posle toga, kada je pobedio neprijatelja, izgubio izbore. A istorija se često ponavlja.

%d bloggers like this:
Send this to a friend