Društvo

Vučić: Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru

(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/MO)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je doneta odluka da se svim punoletnim građanima u decembru isplati pomoć od još 20 evra.

Aleksandar Vučić je rekao da je juče, na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom Sinišom Mali, doneta odluka o isplati dodatne pomoći građanima.

“Doneli smo odluku zbog dobrih rezultata, jer očekujemo da u julu imamo 200 miliona evra suficit, doneli smo odluku da građanima damo još po 20 evra u decembru”, istakao je predsednik na televiziji Pink.

Vučić je rekao da novca ima i da želi da se potrošnja dodatno podstakne.

“Želimo da damo ljudima mogućnost da više potroše u svojoj zemlji, zato smo išli sa većom količinom vaučera za ljude da bi u Srbiji trošili novac”, napomenuo je predsednik.

Vučić je rekao i da sa Brnabićevom i Malim sprema veliko iznenađenje za penzionere od sledeće godine. “Mislim da će ljudi biti veoma, veoma zadovoljni”, istakao je predsednik.

Ipak, napominjući da ima i loše vesti, Vučić je istakao da će se Srbija suočavati sa još većim pritiscima, od Kosova i Metohije do Republike Srpske.

“Važno da se sa Bošnjacima grade prijateljski i bratski odnosi”

Vučić se osvrnuo na odlazak Valentina Incka sa mesta visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini i njegovu odluke kojom je dopunio krivični zakonik, kojim se kažnjava negiranje genocida.

Naveo je da još nije dobio analizu našeg pravnih eksperata, ali je istakao da je važno da Srbija uvek u svakom trenutku iskaže pijetet prema srebreničkim žrtvama.

“Važno je da se sa Bošnjacima u budućnosti grade prijateljski i bratski odnosi”, poručio je predsednik.

“Ne interesuju nas tuđe granice, samo položaj našeg naroda”

Što se tiče optužbi u hrvatskim medijima za velikosrpski nacionalizam, istakao je da je politika Srbija očuvanja svojih granica, priznatih od strane Ujedinjenih nacija i baš ništa više.

“Ne interesuju nas tuđe granice, ne interesuje nas ništa osim položaja našeg naroda, kao što Hrvatsku interesuje položaj njihovog naroda u Srbiji, u Bosni i Hercegovini, kao što to interesuje, Rumune, Bugare Mađare, i sve ostale”, poručio je Vučić.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • Vučić: Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru
  Ako u decembru daješ po 20 e, kolko li ćeš tek da daš pred prolećne izdore, gde se spremaš da ubedljivo pobediš.

 • Pa ako se jos ispostavi da si kraci za npr million glasova, recimo, al ce tad da dresis kesu.

 • Nisi, Uzurpatoru AV ni blizu sume,koju ste vi vlastodržci-kabadahije zakonski dužni da isplatite građanima Srbije!?!

  Jer se “predsedniče” radi o sumi od 200 000 evra po svakom punoletnom građanu,zato što ste u poslednjih 35 godina ukrali,oteli opljačkali preko 650 milijardi dolara,samo u novcu,a ukupno ste oteli preko 2,5triliona evra (2500 mililardi dolara)!!!

  To ste, vlastodržci-kabadahije-psihopate-lopine ukrali preko pljačkaške privatizacije, uništavanjem društvenih preduzeća i kombinata,otimanjem akcijskih fondova, nezakonitom prodajom državnog zlata, nezakonitom prodajom državnog zemljišta,rudnih bogatstva, voda i šuma,pljačkanjem državnih banaka,pljačkanjem budžeta,PIO i ostalih fondova,hiperinflacijom, otimanjem stanova,kuća i fabrika, pljačkanjem novca sa berze za trgovinu stopom CO2,itd,itd,itd!!!???

  A,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

  Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

  POBUNA DO SLOBODE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend