Društvo

Vučić: Predložiću zabranu kretanja od četvrtka u 18h do subote u 5h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra predložiti Kriznom štabu da zabrana kretanja tokom prvomajskih praznika traje od četvrtka, 30. aprila u 18h do subote, 2. maja u 5h.
Printscreen/Youtube/Tanjug

“Sutra ćemo Ana (Brnabić) i ja izaći sa predlogom da u 18h počne zabrana kretanja, trajaće do subote u 5h…Jer želimo da dobijemo dan i po koji su nam važni..Policijski čas će biti kratak, dvostruko kraći od najavljenog, to je 30 i nešto sati”, kazao je Vučić u gostovanju na RTS-u.

Prema njegovim rečima, neće biti zabrane za penzionere.

“Penzioneri će imati dva puta po sat vremena da budu sami na ulici, što je važno za njih…A od subote ujutro ide sve normalno, i posle opet od 18h zabrana”, dodao je Vučić.

Ranije je Vlada Srbije saopštila da će zabrana kretanja zbog epidemije koronavirusa trajati od četvrtka od 18 sati do ponedeljka u 5 sati.

IZVOR: N1

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend