Društvo

Wizz Air produžava suspenziju letova ka Srbiji i iz naše zemlje do 17. maja

Najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi Wizz Air objavila je u petak, 1. maja da suspenzija njegovih letova ka Srbiji i iz Srbije ostaje na snazi do 17. maja, usled trenutnih ograničenja putovanja koja su uvele srpske vlasti.
Pixabay/Ilustracija

Putnici sa rezervacijama na koje se odnosi suspenzija letova biće automatski obavešteni putem imejla ako su rezervacije izvršili direktno na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aplikacije ove avio-kompanije.

– Sto dvadeset odsto originalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos se može iskoristiti u roku od 24 meseca od datuma kupovine Wiž Air proizvoda i usluga – naveli su iz kompanije Wizz Air.

Putnici takođe mogu da se odluče za povraćaj u novcu, a u tom slučaju će biti obavešteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili prenos na bankovnu karticu u posebnom imejlu, a oni će imati pravo na 100% originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putničkih agencija treba da se obrate komaniji od koje su kupili karte.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend