Društvo

Zaražen 191 pripadnik MUP-a, 6 preminulo

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros da je 191 pripadnik MUP-a zaražen korona virusom, dok ih je šest preminulo.
Ilustracija/Pixabay

“Svima nam je teško pala činjenica da imamo šest preminulih. Od 191 pripadnika bilo je slučajeva kako sa lakšom, tako i sa težom kliničkom slikom. Oni sa kojima sam ja razgovarao su dobrog opšteg stanja, dobro raspoloženi i jedva čekaju da se vrate u redove policije i pomažu stanovništvu”, naveo je Stefanović za RTS.

Stefanović je rekao da građani imaju poverenja u policiju tokom teških situacija, poput epidemije korona virusa, te istakao da je policija tokom vanrednog stanja dobijala razne zaheve.

“Policija pomaže svakome da dođe do leka, hrane, bilo čega što im je potrebno, i ja sam veoma zadovoljan bliskom saradnjom i kontaktom između građana i policije”, rekao je Stefanović i pozvao građane da se policiji obrate na brojeve telefona ili mejlove.

IZVOR: RTV,Tanjug

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend