Građani reporteri

Gotova rekonstrukcija fasade gradskog zdanja?

Posle više od tri godine izgleda da je gotova rekonstrukcija fasade gradskog zdanja. Radnici koji rade na rekonstrukciju počeli su da uklanjanju skele.
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

5 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Au,prijatelju,znači ložiš me,ma nemoguće,zar tu “zlatnu koku” vlastela na lokalnom nivou da ugasi! Rođaci, Mikelanđelo da je oslikavao završio bi u duplo kraćem roku!
    Znam “eksperti” sada ćete da se čupave na “koronu”,znam rekoše ovi “stručnjaci” iz “kriznog štaba” da je “virus” zajeban neprijatelj,napada po građevinskim skelama,mada pravi i zasede,pa napada od 18 časova i slične budalaštine!
    Au,cepali ste građane Požarevaca 3 godine,znači dušu nemate! Mogli su zatvorenici iz Zabele za 8 meseci da završe posao i to bedža, ali gde je tu vaš deo!

  • 6-7 dinara po kvadratnom metru skele svakog dana pa pomnožite to sa brojem dana(preko tri godine), pa se onda vidi koliko su miliona podelili između sebe. Nije to ništa novo,jer to predsednikov bata radi već godinama po BG-u!

%d bloggers like this:
Send this to a friend