Građani reporteri

Lama stigla u Ljubičevo

lama
Foto/M.S. Lama ergela Ljubičevo
Od pre nekoliko dana u ergelu Ljubičevo stigla je i lama. Lama je smeštena u delu ergele gde se pravi mali zoo vrt. U tom delu već ima nekoliko koza, jarića, par ovaca, zečeva, magarac.Pored ovih životinja u Ljubičevu ima i gusaka, pataka i paunova. Lepe slike  koje krase ergelu pored konja i prirode  koja je u Ljubičevu jedinstvena i poslednjih nedelja privlači sve više turista koji provode vikende sa decom. 
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • svasta,dajte te zivotinje u Busije,može i u Sestroljinsku ulicu.Tu ima vise zivotinja i raznovrsnijih nego u Ljubičevo

%d bloggers like this:
Send this to a friend