Građani reporteri

Nakrivljen betonski stub predstavlja opasnost

Foto: S.T.
Kod Romskog edukativnog centra u Požarevcu stoji betonski stub koji se nakrivio.  Donji deo stuba je i napukao, te postoji mogućnost da stub padne. Građanin koji nam je poslao fotografije kaže da su ljudi ovaj problem prijavljivali Telekomu, koji smatraju da je za to nadležan izvođač radova. Ko god da je nadležan molimo da se što pre pozabavi ovim velikim problemom, kako bi sačuvao i zaštitio bezbednost građana.   
Foto S.T.

 

Foto S.T.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kada idete trotoarom prema Čačalici, pogledajte betonske stubove. Od prilike polovina ih je iskrivljena, neki manje, neki više. Ta ulica se radila od prilike 5 puta za 5 godina, što kolovoz, što neke cevi, što kišna kanalizacija, trotoar… svašta se radilo, samo se niko nije setio da se usput urade i stubovi. E, sada će sve to lepo morati da se razvali, da bi se sredili stubovi… Očigledno da je izvođač radova, svojevremeno, kada su postavljani navedeni stubovi, totalno nestručno uradio posao, a verujem da je ista firma postavljala i te kod udruženja roma. Da li će neko odgovarati?

    • Pogledajte na tom putu šahte, sve neravno, krivo. Na skretanju za Romski centar šahta će nekome kola polomiti, sve novo a sve ne valja. Sve sto se uradi je krivo

%d bloggers like this:
Send this to a friend