Građani reporteri

Novo dečije igralište u parkiću u Šumadijskoj ulici

Tokom rekonstrukcije parikća koji se nalazi u Šumadijskoj ulici, postaljveno je novo dečije igralište.
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Lepo,ali nedovoljno! Ispred svake stambene zgrade bi trebalo da se napravi igralište za decu i sprave za vežbanje na otvorenom,a naročito sada za vreme “pandemije”! Veoma je bitno da se redovno vežba i šeta! Trebalo bi pokrenuti inicijativu za izgradnju igrališta ispred svake zgrade! Znači svaki “investitor” koji gradi na divlje ili van okvira urbanističkog plana,dužan je da plati kaznu i napravi igralište!
    Postoji mogućnost da će se veći klinci skupljati uveče na tim igralištima i praviti buku i lomiti sprave na igralištima,i zato postoji rešenje,komunalna milicija da obilazi igrališta i kažnjava roditelje klinaca koji lome sprave na igralištima!

    Ostaje samo da javne institucije rade svoj posao,ali…!?

%d bloggers like this:
Send this to a friend