Građani reporteri

Požarevac obeležio dan primirija u Prvom svetskom ratu

Grad Požarevac je polaganjem venaca na spomenik Srpskom vojniku obeležio Dan primirija u Prvom svetskom ratu.
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Lepo,ali mora se ispriča istina o spomeniku u Kosovskoj ulici! Žao mi je što nema istraživačkih novinara u Požarevcu! Spomenik u Kosovskoj ulici su naručili,platili i na rukama doneli žitelji Gornje Male,a sve u čast poginulim Gornjomalcima!

    Lično doživljavam spomenik,jer sam rođeni Gornjomalac,to je porodična stvar,naša stvar,lokal patriotska stvar! Kada me stranci pitaju o mom rodnom gradu,o delu grada u kome sam se rodio i živim,volim da kažem,da je prvo podignuta Lučica i Gornja mala pa 180 godina pauze,Paje tek onda osnovan Požarevac!

    Molim,ove što tripuju da su iz “centra” grada,da iskuliraju, taj deo Požarevaca se do ’60 godina prošlog veka zvao Šutulova bara,znači znaš ono žabe,patke,bara,šaša odlično!

    Čudno je što grad prisvaja spomenik!
    Trebalo bi grad da napravi spomenik svim našim herojima iz Velikog rata, i da im se tako,bar malo oduži!

%d bloggers like this:
Send this to a friend