Građani reporteri

Teško oštećen betonski stub u Suvoborskoj ulici: pridržava se za dve sadnice

betonski stub
Foto/ Dejan S.
U Suvoborskoj ulici neposredno uz stambenu zgradu veoma je oštećena betonska bandera koja je obavijena trakom i pridržavaju je dve sadnice tek posađenog drveća.Tom ulicom svakodnevno prolazi veliki broj dece jer su u blizini su dve škole, gimnazija i osnovna škola Kralj Aleksandar . Nije poznato da li su obavešteni nadležni  organi o ovom slučaju niti kako je došlo do oštećenja betonskog stuba na kome su instalacije ali svakako obratite pažnju kada prolazite ovom ulicom. 

 

Fotografije su zabeležene juče poslepodne i ne zna se kako je došlo do oštećenja ovog betonskog stuba.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

5 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ovaj betonski stub nije spiralno armiran i garantovano nije standardizovan, mala privreda, proveriti gde je nabavljen.

  • Pa pitajte gospodu policajce sto sede tu 10 metara od bandere i dan i noc i cuvaju kriminalca ko je ostetio banderu pa nek plati …

  • “Fotografije su zabeležene juče poslepodne i ne zna se kako je došlo do oštećenja ovog betonskog stuba.”
    Da li se zna kako je uspeo da izadje na ulicu?

  • Ne drže ga sadnice već armatura u stubu. Jedino ako je i armatura pokidana onda je sklon padu. Ovo napisano važi za telefonski stub, za elektro stub ne znam već kako stoje stvari

%d bloggers like this:
Send this to a friend