Građani reporteri

Upao asfalt u rekonstruisanoj ulici

U Sinđelićevoj ulici u Požarevcu upao je asfalt. Ova ulica je većim delom 2019. godine bila u rekonstrukciji.
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • dosta je i trajalo,asfaltna mafija u sprezi sa vlašču,kod Ekonomske škole taj isti izvođać radova je na samom pešačkom prelazu uradio da voda stoji posle kiše.Pešački prelaz,tj semafor je neupotrebljiv jer niko ne može da preše preko bare.Bitno je da su uzeli pare a sto bude gore nego pre radova to je normalno

  • upao je asfalt, a ivičnjaci i čuvene behaton ploče, za kojima su poludeli ovi iz gradske vlasti, propale kao da su 50 godina stare. A što je najgore, na ove ivičnjake se vozila ne penju, jer nema šanse da se parkira na ovom uskom trotoaru. Znači, propali su od…kiše, mraza i sunca. Da je, umesto behaton ploča, urađen kvalitetan asfalt na trotoaru, trajao bi barem 20 godina. Ove ploče su smešne, a ovi što ih ugrađuju uglavnom nemaju pojma to da rade.

%d bloggers like this:
Send this to a friend