Građani reporteri

Veliko interesovanje građana za letnji program na gradskom trgu

Foto poslala Vesna M.
U okviru  letnjeg programa sinoć je na letnoj sceni na Trgu oslobođenja nastupao Plesni klub „Royal“. Sudeći po građanima koji su se okupili oko bine vidi se da je svima nedostajao neki vid kulturno umetničkog programa. Veliki broj  roditelja i  dece su gledali, plesali i igrali zajedno sa članicama plesnog kluba.

Podsetimo ove godine je Centar za kulturu Požarevac je pripremio bogat kulturno-zabavni program u okviru letnjeg programa, koji će biti realizovan na tri lokacije u centru grada na Trgu oslobođenja, na platou Centra za kulturu i na Gradskom bazenu.

Pored muzičkog programa i predstava, biće organizovane radionice i fizičke aktivnosti za decu, i  svi programi su besplatni.

Prošle godine zbog pandemije korona virusa i zabrane okupljanja koje su uvedene kao  jedna od mera prevencije od širenja zaraze Kovida -19 letnji program nije ni organizovan kao ni mnoge druge kulturno umetničke manifestaje.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend