Građani reporteri

Viteški festival na Smederevskoj tvrđavi okupio brojne posetioce

Smederevska tvrđava
Foto poslala Jelena V. iz Požarevca
U Malom gradu Smederevske tvrđave ovog vikenda 28. i 29. Maja održava se festival pod nazivom „Vitezovi i legende“. Festival se održava sa ciljem da se oživi tvrđava kroz zanimljive programe i da se posetioci i mnogobrojni turisti iz drugih gradova upoznaju sa istorijom Smederevske tvrđave kao i da upoznaju viteški život.

Ovaj festival je prvobitno planiran u oktobru mesecu ali zbog pandemije Kovid-19 pomeren je za ovaj vikend jer trenutna epiemiološka situacija to dozvoljava, naravno uz poštovanje svih preventivnih mera.

Tvđavu su ovog vikenda posetili mnogobrojni turisti  kao i roditelji sa decom ali i veliki broj Požarevljana. Neki od posetilaca koji su uživali u današnjem programu poslali su fotografije redakciji Boom 93 sa željom da ih podelimo sa našim čitaocima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend