Građani reporteri

Vozači oprezno, radovi kod pijace u Šumadijskoj

Foto/Milan S. /Šumadijska radovi

U Šumadijskoj ulici iz pravca ulice Lole Ribara kod  zelene pijace “Stari mlin”  trenutno  je zatvorena za saobraćaj desna kolovozna traka. Ne znamo da li su konačno pri kraju radovi na uređenju kanalazicione mreže ili je nešto drugo u pitanju.

Građanin koji je je poslao fotografije  ukazuje da vozači u ovom delu ulice uspore i budu oprezni jer je puno građavinske mehaniazacije na ulici i trotoaru.

Podsetićemo da su se prošle godine u decembru kao i ove godine u martu izvodili radovi u okviru pijace Stari mlin na njenoj sanaciji.  U decembru  su pri radovima zatvoreni odvodi za atmosferske padavine pa je naknadno u martu mesecu  preduzeće JKP Komunalne službe Požarevac organizovalo dodatne radove na sanaciji platoa i pravljenju odvoda za kanalizaciju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend