Građani reporteri

Vozači oprezno: Velika rupa oštrih ivica na uglu Kninske i Sitničke

rupa Kninska
Foto poslao Dragan S.
Na uglu Sitničke i Kninske  kod vrtića  Leptirić  rupa oštrih ivica, velikog prečnika. Asfalt je opsečen  verovatno zbog nekih planiranih radova, ali nažalost nije  obeležena i jako je teško da se vozila mimoiđu na ovoj lokaciji jer je veliki broj automobila parkiran sa strane. 

Vozačima se savetuje da uspore na ovom mestu na prvom mestu kako ne bi oštetili svoje pneumatike. Mogu poseći gumu na oštroj ivici, kao i da iskrive felnu na svom automobilu ako brzo pređu preko ove rupe.

Na drugom mestu savet vozačima  je da se uspori ovde  da bi se izbegao sudar sa drugim automobilom jer nema dovoljno mesta da se mimoiđu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend