Građani reporteri

Zastava na kružnom toku pala, ima li nadležnih da je vrate na mesto?

Fotografiju poslala V. Mitić
Na kružnom toku u centru grada zastava otkačena sa vrha jarbola, ne znamo od kada tako stoji, ali nadamo se da je neko od nadležnih uočio ovo.Moguće je da su se zastave otkačile usled jakog olujnog vetra koji je sinoć duvao u toku večeri.

Naime, sinoć oko 22 časa padala je jaka kiša sa olujnim vetrom koji je mogući uzrok što se  zastava otkačila i pala, ali nažalost ne znamo koje službe u gradu su nadležne da reše ovo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Bravo za redakciju portala BOOM 93 za reportažu!!!

    Zna se čiji je posao vraćanja državne zastave na mesto,to je obaveza sledećih državnih institucija: Policije,Vojske, Vatrogasaca,”gradonačelnika”,Skupštine grada,svih javnih preduzeća,itd,itd!

    Jer da pojasnim,ne radi se o običnom predmetu,već u državnoj zastavi koja spada u Ustavne i državne simbole,što znači da za 1 minut mora biti vraćena na mesto,jer u suprotnom sve navedene institucije i državni organi su krivi po Ustavu za nepoštovanje državne zastave,krivi su za Izdaju i nepoštovanje države!

    Zato je naređenje vrlo jednostavno,sve državne institucije odmah da postupe po Ustavu u suprotnom OSTAVKE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend