Građani reporteri

Zatvorena ulica 15. oktobra, radovi u toku

radovi zatvoren park
Trenutno se u ulici 15. oktobra izvode radovi u okviru redovnog godišnjeg održavanja. Radove izvodi preduzeće PZP. Radnici ovog preduzeća  postavljaju asfalt i krpe rupe u nekim delovima ove ulice.

 

 

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • njihova radove osecamo svaki dan,i konkurentska firma kao da im je sestra,sramota

  • teško foliranje,niskogradnja je stvarno pala na niske grane,nema veze sa strukom,kvalitet radova nikakav,vidi se po celom gradu,pitamo se samo dokle će vladati ova lokalna asfaltna mafija,nadzor ne postoji a angažovanje neke firme sa strane nema ni govora,ko se se kreće malo van Požarevca može da primeti da smo najgori sa habajućim površinama,čak i kada je novo to ne valja ništa,bitno da se crni deset dana kao radili nešto a posle toga ….

  • Ja koliko sam video, u ulici 15. oktobra, oni su presvukli samo desnu stranu gde su parking mesta. Zašto smo mi građani to morali da platimo, kada asfalt tamo uopšte nije bio toliko loš, a ima ulica i trotoara koji su u deset puta gorem stanju!? Parking servis će ove godine baciti još oko 6 miliona da bi asfaltirao parking kod pijace (preko puta novog doma), a ni tamo asfalt uopšte nije toliko loš, a i da jeste, ima mnogo važnijih stvari da se radi. Mi građani izgleda radimo samo za parking servis, kako bi nam što lepše uzimali pare što koristimo javne površine za parkiranje. Takođe, čuo sam da treba da se “sređuje” sunčani park, i da su u tu svrhu odvojili oko 30 miliona dinara! Pa taj park je relativno skoro sređivan, ne vidim šta tu još treba da se radi. Bolje bi bilo gradskoj vlasti da pravi nove parkove i sadi drveće gdegod stigne, nego da diraju postojeće.

%d bloggers like this:
Send this to a friend