Građani reporteri

Kese sa smećem lete sa prozora i terasa u centru grada

Prizori na fotografijama koje nam je poslao jedan  od stanara zgrade u strogom centru grada  u Tabačkoj čaršiji na kome se vide kese pune smeća bačene kroz prozor ili sa terase nekog od stanara dovoljno govore u prilog tome da i dalje mnogi ne poštuju   svoju okolinu i bacaju smeće gde god stignu.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Možda je u pitanju nova džiberska sportska disciplina,zagadi i otruj Srbiju! Možda imaju lokalnu ligu džibera pod pokroviteljstvom SNS-a?! Možda se bune što žive u zgradi, verovatno bi želeli da žive u svinjcu,ko će znati,nezgodno je kada se uželiš “zavičaja”!?!?!

%d bloggers like this:
Send this to a friend