Građanin reporter

Krenulo novogodišnje ukrašavanje grada

Novogodišnje ukrašavanje grada počelo je danas.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

4 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Super sto je nas novac potrosen na ove gluposti,koje ce da stoje mesec dana. Ulice se raspadaju,sto se po slikama i vidi. Dom zdravlja i bolnica potpuno neopremljeni,ne radi skener. Ali za metalne irvase se ima.

  • Sta reci njima je do kicenja, nama je do kukanja! Sto je predhodni komentarisala skener ne radi vec dva meseca, ljubi placaju po 30000 hiljada I vise za snimanje, drugi nam doniraju sredstva za bolnicu, pa strasno da strasnije ne moze biti!

  • Svi nešto kukaju i svi su nešto bolesni.Kukaju za skener i rendgen, lekove. Svi treba malo da se opustimo i uživamo bar za Novu godinu.Lepo je što se kiti grad da bi bilo bar malo drugačije i lepše.Grad se kiti i zbog nas koji nigde nismo uplatili za doček.Mnogi su uplatili po restoranima i sada im smeta što se kiti grad za nas koji nigde ne idemo.Narod je sebičan i samo priča o bolesti.

Ostale vesti iz ove kategorije

%d bloggers like this:
Send this to a friend