Hronika

Nestali tinejdžeri, nakon potrage mladić pronađen, za devojkom se još traga

Foto: Boom93/MMV
Nenad Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Tedorom Milenković (15), koja je iz Požarevca, pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu. Kako piše Nova.rs, za devojkom se i dalje traga.

Teodora Milenković (15) iz Požarevca nestala je zajedno sa mladićem Nenadom Nikolićem (15) iz Lazarevca, u četvrtak, kada je on krenuo da je isprati na autobus, od kada im se gubi trag.

Dečakov otac Darko Nikolić danas je rekao za Nova.rs da su ga jutros pozvali iz policije sa Zvezdare i rekli da mu je sin nađen.

„Imam divne vesti, sin mi je pronađen i trenutno je kod nas kući. Iscrpljen je, ima tegobe, jer nekoliko dana nije jeo. Spavali su po zgradama, a pronađen je u parku kod Vukovog spomenika“, kaže Nikolić.

On dodaje da se za devojčicom, koja je bila sa njegovim sinom, i dalje traga.

„Devojka nije pronađena. Rekao mi je sin da je pridremao kod Vukovog spomena, nakon čega je video da je nema. Presrećan sam što mi je sin pronađen“, kaže on.

Podsetimo, maloletnici su se upoznali preko interneta, a trag im se gubio od četvrtka. Tog dana Nenad Nikolić je krenuo da isprati devojku na autobus u selu Mirosiljci kod Lazarevca, nakon čega su oboje nestali.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend