Hronika

U preduzeću Sloboda Čačak prvo izbio požar, nakon toga eksplozije

Kako se navodi, požar je nakon kratkog vremena prerastao u serijske eksplozije, a u akcidentu nije bilo žrtava i povređenih, preneo je B92.net.

Pričinjena je materijalna šteta na delu objekta za skladištenje i na delu elemenata za kompletiranje municije. U delu fabrike gde je izbio požar nije bilo zaposlenih, navela je fabrika.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • I Tužilaštvo i Policija i Vojska znaju razloge za svaki incident u preduzeću “Sloboda” iz Čačka! Ali za one koji nisu toliko upućeni u genezu nesreća i smrti u preduzeću Sloboda čisto da se objasni :
  -partijsko zapošljavanje
  -zastarela tehnologija proizvodnje
  -prevelike norme i zahtevi,koji premašuju kapacitet proizvodnje
  -nestručni i korumpirani direktor i ostali iz “menadžmenta”
  -šverc oružja
  -loša zaštitna oprema
  -neadekvatni uslovi skladištenja
  -neadekvatni komponente
  -preterani zahtevi vlastodržca-kabadahija koji švercuju oružje u zemlje pod sankcijama i terorističke organizacije
  -enormni kriminal
  -namera da se preduzeće uništi,kako bi ga tajkuni-lopine otkupili za mizernu cenu
  -…!

  A,na sve ove dokaze i činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend