Kultura

Održana predstava „Koštanin tvist“

Uz poštovanje svi preventivnih mera u cilju sprečavanja širenja zaraze COVID-19 pozorište se konačno vratilo i u Veliku salu Kulturno prosvetnog centra.
FOTO: Opština Petrovac na Mlavi

Pozorišna predstava „Koštanin tvist“ prva je vratila publiku u pozorišnu salu. Glumci predstave ,,Koštanin tvist“ (Dragana Dabović i Andrej Šepetkovski) tumače više likova, tačnije tipova ,,reditelja“, ,,glumica“, ,,glumaca“, ,,dramaturga“, ,,dekoratera“… svih onih koji svako pozorište čine živim.U svakoj sceni ove dinamične predstave, publika prisustvuje otvorenoj probi ,,Koštane“ i različitim režijama jedne te iste scene iz čuvene drame. Samo se akteri na toj probi menjaju.

Interesovanje za ovu predstavu je bilo ogromno jer Petrovac na Mlavi ima publiku sa dugom pozorišnom tradicijom. Usled pandemije koja nas je sve zadesila broj gledalaca u sali je 50% kapaciteta tako da nije bilo moguće primiti svu publiku koja je želela da vidi predstavu. Kulturno prosvetni centar „Petrovac na Mlavi“ za naredni period planira još programa na svojoj sceni a to će sve

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend